Helping Hands

Weer even wat foto’s van ons verblijf in Zuid-Afrika. Ramaposa heeft weer de lockdown aan gekondigt. Hier op de foto’s doet de familie iedere dag bij de school eigen gemaakte sandwiches en pies verkopen. Dit levert weer een paar rand op. Eerst met taxibusje naar een winkel 50 km op. Dus er blijft heel weinig over. Wíj kregen als dank nog een matje van onze vrienden. Dixy doet uitleg geven over de Zolu bijbel. Deze bijbels nemen wij mee als wij weer mogen gaan. Kinderen halen met de kruiwagen en een paar cericans water. Overall hebben wij posters opgehangen dat de mensen kunnen zien hoe het moet. Deze mannen zijn Zolu bier aan het maken. En onderweg van uit het niets een begraafplaats. Dit is weer wat laatste uit Z.A. Helping Hands together we can do more !!!.

Plaats een reactie